Team

CEO - Hanyeh Mortezaei

Hanyeh Mortezaei

CEO

Hanyeh is afgestudeerd in Management, Beleidsanalyse en Ondernemerschap in de Health en Life Sciences. Hierdoor heeft ze haar diepgaand inzicht gekregen in de interdisciplinaire aspecten van het runnen van een succesvol bedrijf. Sinds 2015 past Hanyeh haar kennis en ervaring toe in de financiële sector. Als CEO geeft zij leiding aan het team en draagt zij de visie van AlphaGen Gold uit. Daarbij hanteert zij een zakelijke stijl, gebaseerd op sterke persoonlijke waarden.

CFO - Bruce Thoma

Bruce Thoma

Fonds Manager

Bruce heeft een academische achtergrond in Bedrijfskunde en Economie. Hij heeft gewerkt voor een Fortune 500-bedrijf met een winst van meerdere miljarden euro’s per jaar. Bruce heeft zich gespecialiseerd in Strategy en Global Economic Change. Hij heeft 10 jaar ervaring als trader. Als fondsmanager kan hij zijn theoretische achtergrond goed combineren met zijn praktijkervaring. Daardoor is hij een perfecte match voor AlphaGen Gold.

IT Manager Sanwai Tang

Sanwai Tang

IT Manager

Sanwai heeft een academische achtergrond in Electrical Engineering en Business Information Technology. Daardoor heeft hij kennis van zowel computersystemen als van bedrijfskunde, een ideale combinatie voor AlphaGen Gold. Sanwai zorgt er met name voor dat de handelsalgoritmes optimaal geprogrammeerd zijn.

CLO - Peter Hasselaar

Peter Hasselaar

Compliance Officer

Peter is een jurist met meer dan 10 jaar ervaring, zowel in bank- en verzekeringswezen als in (semi-)overheidsorganisaties. Hij is de oprichter van een juridisch adviesbureau dat zich richt op ondernemingsrecht en bestuursrecht. Binnen deze rechtsgebieden heeft hij met name ervaring op het gebied van compliance. Om ervoor te zorgen dat AlphaGen Gold aan de privacywetgeving kan voldoen, is Peter CIPP/E gecertificeerd.